Fostul baterist Slayer, Dave Lombardo, a colaborat cu sotia sa si a lansat o melodie de dragoste intitulata "The Gift"

de Cristi Nedelcu

Fostul baterist Slayer, Dave Lombardo, a colaborat cu sotia sa si a lansat o melodie de dragoste intitulata


Fostul baterist Slayer, Dave Lombardo, a colaborat cu sotia sa si a lansat o melodie de dragoste intitulata „The Gift”. Ieri, muzicianul de 57 de ani, nascut in Cuba, a distribuit un videoclip creat de Andy Wallis pentru o melodie noua, pe canalul sau de YouTube si a scris intr-un mesaj insotitor: „A romantic love song for the holiday season, written by my wife and I."

„The Gift” este o piesa de dragoste, lansata cu ocazia sarbatorilor de iarna, care a fost scrisa si inregistrata de Paula si Dave Lombardo si a fost masterizata de John Golden de la Golden Mastering.

In timpul unei sesiuni recente de intrebari si raspunsuri cu cititorii revistei Metal Hammer din Marea Britanie, Lombardo a fost intrebat daca s-ar fi alaturat noii trupe a chitaristului Slayer, Kerry King, daca ar fi fost abordat in acest sens. El a raspuns: „I knew that was coming. I am, right now, working on too many other projects and I wouldn't be able to accept. New Dead Cross, Mr. Bungle… the pandemic put a lot of stuff on hold, so we need to play some catch-up there. Besides that, he's got Paul Bostaph [playing with him], and I don't think he would have the need to ask me."

Lombardo a fost, de asemenea, intrebat daca ar canta din nou cu Slayer daca trupa se reuneste si ar dori ca el sa faca parte din lineup. El a spus: "I don't think that's ever going to happen. But, yeah, I'd listen to whatever it is they had to say. That's it. You can't go any further than that."

Mai jos puteti asculta noua piesa semnata de Lombardo si sotia sa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: