Fostul baterist Slayer, Dave Lombardo, face echipa cu sotia in noul proiect "Venamoris"

de Cristi Nedelcu

Fostul baterist Slayer, Dave Lombardo, face echipa cu sotia in noul proiect


Legendarul tobosar de metal extrem Dave Lombardo (Slayer, Fantomas, Testament, Mr. Bungle, Misfits, Dead Cross) si-a unit fortele cu sotia sa Paula intr-un nou proiect numit Venamoris.

Albumul de debut al lui Venamoris, „Drown In Emotion”, va fi lansat pe 10 februarie. LP-ul a fost inregistrat si produs la Ritmo Studio de Dave Lombardo. Overdub-urile de tobe au fost inregistrate la Studio 606. Materialul a fost mixat la Ritmo Studio de David A. Lombardo si masterizat de John Golden la Golden Mastering.

„Drown In Emotion” are aparitii speciale, cu invitati precum Tyler Bates (Jerry Cantrell, Marylin Manson), Roberto "Ra" Diaz (Korn, Suicidal Tendence), Jack Gibson (Exodus), George Pajon (Black Eyed Peas, Cairo Knife Fight) si Tim Stewart (Lady Gaga, Damnage).

Lista de piese:

01. Let Me Be
02. We Fall
03. This Is Me
04. Crimson Tears
05. Misguided
06. Drowning Emotion
07. I Love It
08. In My Silence
09. It's Gone
10. Tell Me How You Know
11. Oceans
12. So Good

Fondata in 2021 de ceea ce se poate numi doar influenta astrala, Venamoris a fost lansata ca urmare a unei persuasiuni din partea lui Dave. Muzicianul in varsta de 57 de ani, care se ocupa de tobe si productie, explica: „Several months after meeting Paula in 2010, she hesitantly shared with me her past decade-long career as the lead backup singer for Wayne Newton. She later played me some of the demos she recorded throughout the years, and I was floored by her sonically soothing, rich tone and natural, instinctive ability to harmonize. I was determined to persuade her to return to her creative self. It's been a deeply gratifying journey witnessing this music come to life.”

Cantareata/compozitoarea de origine canadiana Paula Lombardo, care interpreteaza vocea si canta la pian pentru acest proiect, explodeaza de vulnerabilitate si intimitate, abordand o gama larga de emotii: furie, vindecare, durere, speranta. Este evident ca Venamoris a fost fondata din dragoste, pasiune, comunicare, respect si incredere. O persoana care prospera in muzica si-a incurajat jumatatea, care abandonase muzica, sa-si gaseasca drumul inapoi. Este rezultatul multor nopti tarzii cu prea mult vin: jurnalul auditiv al unui cuplu impartasit cu generozitate lumii.

Luna trecuta, Dave a colaborat cu sotia sa la o „melodie de dragoste” numita „The Gift”. Pe 19 decembrie, muzicianul de origine cubaneza a scos un videoclip creat de Andy Wallis pentru piesa, pe canalul sau de YouTube si a scris intr-un mesaj insotitor: „A romantic love song for the holiday season, written by my wife and I".

Mai jos puteti ascukta "The Gift".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: