Fostul baterist Suicidal Tendencies se alatura trupei The Offspring

de Cristi Nedelcu

Fostul baterist Suicidal Tendencies se alatura trupei The Offspring


Tobosarul Brandon Pertzborn al carui CV muzical include Suicidal Tendencies, Ho99o9 si Marilyn Manson – s-a alaturat acum formatiei The Offspring. Pertzborn a renuntat recent la trupa Suicidal Tendencies si a avut deja primul sau spectacol cu The Offspring saptamana trecuta pe 10 mai.

The Offspring este o trupa rock americana din Garden Grove, California, formata in 1984. Compozitia actuala a trupei este formata din solistul si chitaristul Bryan „Dexter” Holland, chitaristul Kevin „Noodles” Wasserman, basistul Todd Morse si bateristul Brandon Pertzborn.

Trupa a lansat 10 albume de studio, patru EP-uri, doua compilatii, cinci demo-uri, trei albume video si peste 30 de single-uri.

Muzica formatiei The Offspring a fost etichetata ca fiind punk rock/rock alternativ, incluzand si influente din subgenuri punk, inclusiv hardcore punk, hardcore melodic, pop-punk si skate punk.

Mai jos regasiti postarea oficiala de pe Instagram a lui Brandon Pertzborn.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: