FronT a lansat primul videoclip oficial

de Cristi Nedelcu

FronT a lansat primul videoclip oficial


"Alive" primul videoclip al trupei FronT a aparut in 28 ianuarie, la fix un an de la lansarea single-ului "Left Inside". Clipul filmat in sala de repetitii a formatiei prietene "For the Wicked" anunta EP-ul pe care FronT il va lansa in aceasta primavara. Dar mai mult decat orice, "Alive" a fost facut "sa ne vada lumea la fata".



Versurile vorbesc despre instinctul si, pana la urma, dreptul omului dea fi fericit, aspect ceajunge in contradictie cu ideea ca suntem corecti unii cu altii. La un moment dat, fiecare va calca pe cadavre pentru a-si implini niste vise! Cu toate acestea, formatia adopta un mesaj incurajator #onlylovefromfront pentru ca "nimic nu inlocuieste perseverenta, sprijinul reciproc intre trupe si spiritul autocritic".

Trupa "clujeana" formata din doi deveni, un baimarean si doi clujeni si-a propus, pe termen mediu, ca primul album sa apara la primavara lui 2017. "In clipa de fata suntem in faza de inregistrare a vocilor pentru EP, dupa care vom trece la mixat suntem pe calendar, deci e bine!

In martie-l vom lansa, iar in vara vom incepe preproductiile pentru album. Daca toate merg bine, undeva pe la inceputul lui 2017 ar trebui sa apara!", spune Mihai Sarlea, solistul FronT.

Productie video "Alive": LEXA https://goo.gl/LsCK9L

Mix si Master audio: Marius Costache la Studio148 http://goo.gl/pTImZ0

Componenta actuala FronT:

Mihai Sarlea (voce)

Ciprian Sav (chitara, voce armonie)

Doru Nedelcu (chitara, voce armonie)

Julia Kocis (toba)

Paul Tenciu (chitara bas)

FronT online:

Facebook: https://goo.gl/xGkyBq

Bandcamp: http://goo.gl/LUA9Fo

Soundcloud: https://goo.gl/rJm7cP

Youtube: https://goo.gl/wEWhUa



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: