Fundatia Estuar platforma de donatii pentru sprijinirea familiilor victimelor din Clubul Colectiv

de Cristi Nedelcu

Fundatia Estuar  platforma de donatii pentru sprijinirea familiilor victimelor din Clubul Colectiv


Fundatia Estuar este alaturi de familiile victimelor tragediei din Club Colectiv. inca de sambata, Fundatia Estuar a pus la dispozitia donatorilor un cont in lei, unde se pot face donatii, iar luni s-a deschis cel de-al doilea cont, in euro.

In acest moment, avem functionale doua conturi de donatii:

Cont in lei:

RO45RNCB0064004896460001

Fundatia Estuar

Banca Comerciala Romana, Sector 5, Bucuresti

Cont in Euro:

RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029

Fundatia Estuar

Banca Comerciala Romana, Sector 5, Bucuresti

Adresa bancii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, Bucuresti.

SWIFT: RNCBROBU

"Suntem impresionati de mobilizarea celor care vor sa ajute: la doua zile de la lansarea anuntului, in conturile Fundatiei sunt peste 13.000 euro stransi. Am oferit deja si primul sprijin, un ajutor de inmormantare in valoare de 2400 de lei, catre familia lui Claudiu Petre. in prezent, avem cinci cereri concrete de sprijin financiar, pe care le gestionam.

Intr-o prima etapa, vom oferi cate 2400 lei ajutor de deces fiecarei familii indoliate. in acest sens, facem apel catre prietenii si familiile celor afectate de aceasta tragedie si ii rugam pe toti sa ne contacteze, pentru ca este posibil ca prin reteaua noastra sa nu ajungem la toti cei care au nevoie.

In functie de sumele ce se vor strange in zilele urmatoare, intentionam sa ajutam si supravietuitorii, familiile greu incercate de aceasta tragedie, cu ajutor financiar suplimentar, pentru fiecare persoana.

Campania de strangere de fonduri este inca in plina desfasurare, abia peste cateva zile vom putea anunta date concrete asupra sumei stranse in conturi. Pentru a asigura transparenta procesului, la fiecare final de saptamana vom anunta donatorii si banii stransi, precum si cum s-au cheltuit banii.

In plus, daca suma totala depaseste sumele pe care le-am stabilit, diferenta ramasa va fi distribuita tot victimelor. De asemenea, precizam ca daca un donator doreste ca suma sa fie directionata catre o anumita persoana sau familie, vom avea grija sa respectam intentia donatorului.

Am vrea sa precizam faptul ca Fundatia Estuar nu percepe comision pentru gestionarea acestei campanii, echipa Fundatiei fiind implicate pro bono, la fel ca si partenerii nostri, Grupul de ajutor Impreuna Rezistam, cei care au pierdut foarte multi prieteni in aceasta tragedie", declara Amedeea Enache director executiv al Fundatiei.

De asemenea, Fundatia Estuar s-a alaturat Grupului de ajutor #ImpreunaRezistam - FB.com/ImpreunaRezistam

Despre Fundatia Estuar

Fundatia Estuar este una dintre cele mai active organizatii in domeniul sanatatii mintale din tara noastra. Organizatia a fost fondata in septembrie 1993 de catre Asociatia Penumbra din Scotia si Liga Romana de Sanatate Mintala si este prima organizatie din Romania care a creat o retea de servicii de ingrijiri comunitare de zi si locative, acreditate si recunoscute la nivel local, national si international, pentru adultii cu probleme de sanatate mintala. Echipa Estuar militeaza impotriva stigmatizarii adultilor cu probleme de sanatate mintala, pentru deschiderea si desfiintarea prejudecatilor existente fata de acest grup si pentru incluziune. Viziunea organizatiei pune accentul pe oferirea de alternative sociale pentru integrarea beneficiarilor fundatiei in comunitate, sustinuta si prin intermediul activitatilor de lobby si de advocacy.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.estuar.org si www.facebook.com/Fundatia-Estuar-33202471700123

Persoana de contact Fundatia Estuar – Amedeea Enache – 0753 088 675



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: