Funeral Baptism a lansat EP-ul 'Gate'

de Andreea Gherfi

Funeral Baptism a lansat EP-ul 'Gate'


Funeral Baptism, formatie de sorginte argentiniana relocata pe meleaguri romanesti, a lansat EP-ul "Gate". Noul material vine dupa o pauza de trei ani de la lansarea EP-ului "Blasphemous Desires".

Materialul poate fi ascultat online aici: funeralbaptism.bandcamp.com/

Despre Funeral Baptism

Formatia Funeral Baptism s-a infiintat in anul 2014 in Villa Gessel, Argentina de catre chitaristul formatiei, Damian Batista. In acelasi an EP-ul “Blasphemous Desires” este lansat, abordind un stil direct de black metal cu o usoara nota atmosferica.

In anul 2016 formatia este relocalizata in Bucuresti, iar o data cu includerea noului solist, Liviu Ustinescu, Funeral Baptism lanseaza un nou ep intitulat “Gate”. Acest nou material discografic introduce o latura mai agresiva in stilul formatiei, incluzind o influenta din death metal dar retinand latura atmosferica gasita pe primul EP.

In momentul de fata, grupul e compus din 2 membrii:

Damian – chitara, bass

Liviu – Voce, versuri.

Formatia in momentul de fata isi restringe activitatea in studio pana cind isi poate intregi formula cu un tobosar si bassist pentru a presta live.

Poze Poze pentru articole - gate



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: