FurioSnails trec granita cu pasapoartele albastre

de Buvnitz

FurioSnails trec granita cu pasapoartele albastre


A&A Records si Byron Management va invita pe 24 octombrie, la ora 12:00 in Cafe Verona (Carturesti Verona), la conferinta de presa pentru lansarea, Blue Passports, nou album FurioSnails.

Desi mai furiosi pe scena, melcii va asteapta in Cafe Verona prietenosi si deschisi, cu povesti despre noua identitate si noul material discografic pe care veti avea ocazia sa-l ascultati in intregime la concertul de lansare.

Miercuri, 26 octombrie, ora 22:00, FurioSnails urca pe scena in Silver Church la concertul de lansare, cu piese vechi si noi, sound-uri care mai de care si un special guest pe masura: trupa byron

Cei patru Snails – Lilian, Mircea, Vitali si Igor – au imbratisat noul si au hotarat sa devina FurioSnails: aceiasi melci pe care ii stim si pe care-i iubim, dar cu mai multa viteza, incredere si energie!

Dupa doua albume de succes, lansate in 13 ani, timp in care nu s-au temut sa incerce mereu noi sunete si noi abordari, a sosit momentul pentru al treile...a album, primul sub noua identitate.

Muzica de pe noul album nu este doar “Snails”, este rezultatul furiei cu care cei patru au luptat ca sa faca posibil imposibilul. Au compus 11 piese in 6 luni si au mers spre Cercul Polar (Umea, Suedia) pentru a inregistra albumul.

Au muncit din zori pana in noapte si in numai 2 saptamani de lucru au reusit sa inregistreze albumul “Blue Passports”. Toate astea in conditii de abstinenta totala – din cauza alcoolului scump, a temperaturilor extrem de joase si a distantelor mari ce ii separau de ispita – care nu au facut decat sa ii infurie si mai tare!

FurioSnails - Blue Passports este un album cantat de Radio Guerrilla si distribuit in Romania exclusiv de A&A Records.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: