FusionCore canta pentru prima data in noua componenta

de Buvnitz

FusionCore canta pentru prima data in noua componenta

Am primit urmatorul comunicat din partea formatiei FusionCore:

Pe 4 Septembrie FusionCore va canta pentru prima oara cu noul tobar Septimiu Harsan in cadrul festivalului Rock Out Loud . La fel ca si ceilalti membri FusionCore este un fan al rock-ului progresiv si al jazz-ului.

ROCK OUT LOUD va propune un weekend la Brasov: vineri si sambata concerte in aer liber in Poiana Brasov, 9 trupe, 2 headlineri de valoare din scena muzicala autohtona, acces liber la concerte si la zona de camping, iar duminica, in orasul Brasov, o legenda: Steve Vai.

Program weekend:

Vineri 4 Septembrie

Byron
Fusion Core
Melting Carousel
True Mind

Sambata 5 Septembrie

Vita De Vie
Deliver The God (fostul NERV)
Antourage
Celest
Lotul National de Hardcore

Duminica 6 Septembrie

Festivalul Cerbul De Aur - Steve Vai

Line up-ul festivalului a suferit usoare modificari, Lotul National De Harcore concertand sambata 5 septembrie, in lista de trupe ce vor urca pe scena de la baza partiei Bradul aparand si trupa brasoveana True Mind.

Concertele din cadrul Festivalului ROCK OUT LOUD vor incepe la orele 18:00, atat vineri, precum si sambata, accesul publicului fiind liber!

Prognoza meteo pentru zilele de vineri si sambata, respectiv 4 si 5 septembrie este una optimista, cu cer mai mult insorit si 10% sanse de ploaie.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: