Gata cu problemele legale in tabara Black Flag

de Buvnitz

Gata cu problemele legale in tabara Black Flag


Problemele legale intre membrii Black Flag au ajuns la final. Si daca n-ati aflat, chitaristul Greg Ginn si-a dat in judecata fostii colegi dupa ce acestia au decis sa revina pe scena sub numele Flag.

Ginn a ajuns insa la o intelegere legala. Concluzia? Atat Flag cat si Black Flag vor continua sa concerteze.

'Flag va continua sub acelasi nume, la fel si Black Flag. Trupa Flag este reprezentata in acest moment de Keith Morris, Dez Cadena, Chuck Duwoski si Bill Stevenson.' declara unul din avocatii implicati in acest proces.

2013 nu a fost chiar cel mai bun an pentru BLack Flag. Ron Reyes, solistul trupei a fost concediat in timpul unui concert. Vestea, spune Reyes, este mai degraba o usurare. Black Flag au fost criticati pentru albumul "What The...", a carei coperta este mai degraba odioasa.

Potrivit lui Reyes, fondatorul si chitaristul trupei, Greg Ginn, a condus cu foarte multa autoritate grupul inca de la reuniune, iar solistul ar fi refuzat "sa trateze pe cineva anume ca pe un Papa infailibil", ceea ce a dus probabil la concedierea sa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: