GBOB Romania: LA MULTI ANI 2017! Multumim tuturor artistilor!

de Andreea Gherfi

GBOB Romania: LA MULTI ANI 2017! Multumim tuturor artistilor!


MULTUMIM TUTUROR ARTISTILOR care au sustinut re-lansarea concursului GBOB Romania in 2015-2016.

Le suntem indatorati pentru recitalurile sustinute pe cele 15 scene ale semifinalelor regionale GBOB organizate de Asociatia Sunetul Muzicii la Cluj-Napoca si Bucuresti si IN PREMIERA la: Oradea, Sibiu, Targu Mures, Ramnicu Valcea, Iasi, Timisoara si Suceava in 2015/16 si la Finala nationala GBOB Romania organizata IN PREMIERA la Ramnicu Valcea (2015) si Brasov (2016).

Am stabilit un record absolut de premii acordate formatiilor autohtone la un concurs muzical anual (revenim asupra acestui subiect in primele comunicate din 2017).

MULTUMIM TUTUROR ARTISTILOR care s-au inscris in concursul GBOB Romania la primele doua editii organizate de Asociatia Sunetul Muzicii.

Au fost in total peste 210 formatii din sase tari europene inscrise la concurs in 2015-2016; 20% din ele s-au retras din competitie inainte sa urce pe scena unei Semifinale regionale din motive ce tin de lipsa de incredere in muzica lor.

Le multumim formatiilor din Banat.

Am promovat 17 trupe din Timisoara, doua din Jimbolia si cate una din Sannicolau Mare, Bocsa, Dambovita si Buzias.

Le multumim formatilor din Muntenia.

Am promovat 32 de trupe din Bucuresti, si cate una din Campulung Muscel, Ploiesti si Slobozia.

Multumim formatiei Nistagmus din Mangalia care a reprezentat Dobrogea in competitie.

Multumim formatiilor din Transilvania.

Am promovat 18 trupe din Cluj-Napoca, 6 din Brasov, 5 din Sibiu, cate doua din Bistrita si Simeria, si cate una din Alba Iulia, Zalau si Lupeni.

Multumim formatiilor din Secuime.

Am promovat 5 formatii din Targu Mures, doua din Odorheiu Secuiesc si una de la Miercurea Ciuc.

Multumim formatiilor din Maramures: Riot Monk de la Baia Mare, Hybrid Symphony din Sighetu Marmatiei si DOTS din Satu Mare.

Multumim formatiilor din Crisana.

Am promovat 6 trupe din Oradea si doua din Arad.

Multumim formatiilor din Bucovina-Moldova.

Am promovat 10 trupe din Iasi, cate doua din Suceava si Bacau, si cate una din Botosani, Radauti, Barlad, Roman, Targu Neamt, Braila si Tecuci.

Si nu in ultimul rand, multumim formatiilor din Oltenia.

Am promovat 5 trupe din Ramnicu Valcea, 4 din Craiova, 3 de la Brezoi si cate una din Baile Olanesti si Dragasani.

Au mai fost 7 formatii inscrise din Ungaria, 3 din Republica Moldova si cate una din Serbia (Sequence), Bulgaria (Eufobia) si Italia (Twoas4)... plus formatiile autohtone cu cate un cetatean din Canada (Grave for Sale), Anglia (1st Attempt), Germania (Vespera), Franta (Fawkes), China (Reflections) si cei doi Iranieni de la The Purple Dandies.

Le multumim pentru increderea acordata sa participe la o competitie muzicala intr-o tara straina lor ...si le dorim TUTUROR mult succes in continuare in 2017.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: