Gene Simmons despre razboiul din Irak

de Morrison

Gene Simmons despre razboiul din Irak
Site-ul PR.com a realizat de curand un interviu cu Gene Simmons, basistul si vocalul celebrei trupe Kiss. Intrebarile au fost ceva mai speciale, vizand mai degraba partea personala a vietii cantaretului, si mai putin cea artistica.

Intrebat daca ar prefera sa fie bogat sau faimos, Simmons a raspuns ca ar alege oricand bogatia. "Poti fi celebru dar sarac. In schimb, daca ai bani, nu-ti mai pasa de multe lucruri.

Daca banii nu aduc fericirea...este oricand de preferat sa fii nefericit si bogat decat nefericit si sarac", a spus basistul, supranumit "The Demon". "Banii sunt de fapt expresia iubirii pe care i-o porti cuiva", a mai adaugat Simmons.

Despre tendinta actuala a starurilor americane de a face declaratii in legatura cu razboiul din Irak, Simmons crede ca "sunt absolut patetice.

Oamenii astia nu sunt in masura sa vorbeasca despre acest subiect. Al-Qaeda nu va tine cont de convingerile tale, in niciun caz. Pe ei nu-i intereseaza decat sa te omoare. In fata lor, toti americanii sunt la fel", concluzioneaza basistul.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: