Ghid pentru metalistii ce vin in Bucuresti

de Cristi Nedelcu

Ghid pentru metalistii ce vin in Bucuresti


Stii momentul ala cand te trezesti intr-un oras pe care nu il cunosti si nu stii unde sa mergi sa mananci, sa bei, unde sa te cazezi, dar iti mai numeri si banii din cand in cand, pentru ca nu vrei sa se aprinda beculetul rosu?

Si noi il stim. Tocmai de aceea vrem sa va oferim un ghid simplu pentru un rocker in Bucuresti, pentru locurile pe care nu trebuie sa le ratezi si activitatile carora nu trebuie sa le dai skip.

1. Car sharing

In primul rand, cand pleci la drum, aduna toata gasca. Luati o masina toti si faceti cheta. Faci economii si e mult mai fun cand calatoresti in gasca. Dar stii asta deja. Daca prietenii tai nu-s disponibili, nu dispera. Exista 4inmasina.ro si blablacar.ro, si o gramada de grupuri pe facebook unde cauti oamenii ca tine si plecati impreuna la drum. E rost de noi prietenii si experiente pe masura.

2. Cazare ieftina

Conteaza si unde stai. Dupa prea mult petrecut, tot vei vrea macar cateva ore de liniste. La Little Bucharest Old Town Hostel ai tot ce vrei: cazare ieftina, locatie centrala (in mijlocul centrului vechi), aproape de viata de noapte a Bucurestiului, posibilitatea de a-ti face noi prieteni si lista poate continua. Ai loc sa iti gatesti, ai wi-fi gratuit, iar staff-ul e super cool si iti poate recomanda locuri faine.

3. Concerte si evenimente

Noi cu asta ne ocupam timpul, si pe Metalhead gasesti cele mai tari concerte si evenimente. Asa ca ideea de a nu avea ce sa faci in capitala nu trebuie sa iti treaca prin minte. Lista e lunga. Trebuie numai sa decizi data si sa cauti evenimentele in listele noastre. Bagam mana in foc ca o sa gasesti ceva ce iti place.

4. Ai ceva tupeu si vrei o amintire de o viata? Bate-ti un tatuaj!

Nu poti pleca de aici fara o amintire pe viata. Tu ai curajul, noi avem locul. Asa ca nu ezita sa iti tatuezi amintirile de aici la Old Bastards Tatoo Bucuresti. Oameni de gasca, gata sa iti faca pe plac. Standuri de tatuaje vom avea si noi la Metalhead Meeting.

5. Distractie dupa distractie

Dupa o saptamana de Bucuresti o sa vrei si altceva, asa ca din Bucuresti toate drumurile duc in Vama Veche, mai ales acum ca s-a incalzit. Probabil ca stii si tu ce se petrece pe acolo, dar ceea ce nu stii e ca, daca vrei cazare ieftina, trebuie sa mergi la Pura Vida Beach Bar, Restaurant & Hostel. Mai nou au si un restaurant pe terasa Pura Vida Beach cu mancare delicioasa si deloc piperata.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: