Glassjaw ofera gratuit noul EP

de Chaos Lore

Glassjaw ofera gratuit noul EP


Glassjaw au anuntat ca intentioneaza sa ofere gratuit noul EP al trupei incepand cu luna viitoare.

EP-ul "Coloring Book" va fi oferit gratuit tuturor fanilor care vor participa la concertele din cadrul turneului american din februarie. Trupa a facut disponibila si piesa "Gold", care poate fi descarcata de pe site-ul oficial Glassjaw.com.

"Coloring Book" este cel de-al doilea EP pe care trupa il lanseaza in acest an, dupa "Our Color Green", o colectie de single-uri ce a fost lansata la inceputul lunii.

Glassjaw lucreaza momentan la mult-asteptatul al treilea album de studio, care urmeaza sa fie lansat spre finalul acestui an.

Glassjaw vor participa la festivalul Coachella din 2011 in ziua de duminica 17 aprilie. Festivalul are loc in Indigo, Canada. In cadrul unui concert sustinut pe 11 noiembrie, membrii Glassjaw au cantat doua piese noi, despre care au spus ca vor fi incluse pe noul album al trupei. Una dintre ele este "Black Nurse", pe care o puteti asculta mai jos.



.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: