Google lanseaza Person Finder pentru victimele cutremurului din Chile

de Astaroth Priestess

Google lanseaza Person Finder pentru victimele cutremurului din Chile

Google a activat pe data de 27 februarie o unealta numita "Person Finder" care vine in ajutorul rudelor si prietenilor pentru a-i gasi pe cei dragi in urma cutremurului devastator din Chile.

"Person Finder: Chile Earthquake" poate fi gasit la Chilepersonfinder.appspot.com si ofera posibilitatea utilizatorilor sai sa selecteze limba vorbita, engleza sau spaniola.

Utilizatorul poate alege dintre doua optiuni - "I'm looking for someone", pentru cei care doresc sa gaseasca o persoana, si "I have information about someone". Daca alege optiunea din urma, persoana care foloseste aceasta unealta poate oferi informatii cu privire la disparitia uneia sau mai multor persoane.

In afara de aceste avantaje, userii pot cauta in baza de date o persoana dupa anumite criterii sau pot adauga pe cineva in registru.

Nu este pentru prima oara cand Google lanseaza un astfel de serviciu. In urma cutremurului din Haiti de luna trecuta, Google a oferi oamenilor o unealta asemanatoare. In registru exista 58,700 de intrari.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: