Grand Way Studios: Banii inapoi pentru clientii nemultumiti

de Cristi Nedelcu

Grand Way Studios: Banii inapoi pentru clientii nemultumiti


* noul studio de inregistrari se adreseaza atat muzicienilor aflati la inceput de drum, care au nevoie de indrumare, cat si artistilor consacrati, dar care vor o alta abordare * fondatorii, doi muzicieni romani - Silviu Paraschiv si Andrei Bogdan -, sustin ca ofera sprijin neconditionat artistilor care le calca pragul, indiferent de genul abordat sau de ideile mai mult sau mai putin conventionale pe care acestia le-ar putea avea * si pentru a convinge clientii de calitatea serviciilor oferite, cei doi garanteaza returnarea banilor in cazul in care exista nemultumiri.

Alexandru Necula

Profitand de experienta acumulata de-a lungul carierei muzicale, doi tineri chitaristi romani au decis sa isi deschida propriul studio de inregistrari iar acum vin cu o oferta foarte tentanta pentru alti artisti din Romania si nu numai. Este vorba despre inginerii de sunet Silviu Paraschiv si Andrei Bogdan, fondatori Grand Way Studios (Strada Iulia Hasdeu, nr. 9, Sector 1, Bucuresti), care propun o alternativa la modul in care se lucreaza, astazi, in acest domeniu. Cei doi au pornit de la ideea ca, in prezent, exista foarte putine astfel de spatii, unde muzicienii pot sa isi inregistreze, mixeze, masterizeze materialele la o calitate cat se poate de buna (la nivelul artistilor din afara), insa la preturi accesibile pentru Romania. Astfel a luat nastere Grand Way Studios, un loc extrem de prietenos, cu oameni profesionisti, care se adreseaza atat muzicienilor aflati la inceput de drum (celor care au nevoie de indrumare, un punct de vedere obiectiv si ajutor la partea de productie), cat si artistilor consacrati (care vor pur si simplu sa incerce si altceva). Iar partea cea mai interesanta este legata de faptul ca cei doi vor sa insufle o viziune moderna si sa se muleze, pe cat posibil, pe dorintele si ideile celor care le calca pragul.

Poze Poze pentru articole - Studio

"Punctul de plecare este stabilirea unui concept impreunacu artistii.Apoi, ne folosim de anii de experienta si de aparatura din dotare pentru a-l materializa, iar sample-urile noastre audio reflecta pe deplin aceasta abordare", a declarat Andrei Bogdan.

De precizat ca studioul are portile deschise pentru muzicieni si artisti din toate genurile muzicale (de la clasica la death metal), dupa cum au tinut sa sublinieze cei doi.

Garantia calitatii

Artistii aflati in cautarea unui studio care sa corespunda, la fix, nevoilor pe care le au, trebuie sa stie ca serviciile oferite de Grand Way Studios sunt: Recording, Mixing, Masterig, dar si Reamping. Dupa cum au precizat Silviu Paraschiv si Andrei Bogdan, in studioul lor se poate lucra cu aproape orice instrument acustic, se poate inregistra toba naturala (cu pana la 20 de microfoane), iar rezultatul este unul foarte ridicat din punct de vedere calitativ.

Video:


De asemenea, cei doi ofera si mixing/mastering online, astfel ca muzicienii care au deja track-uri inregistrate pot sa apeleze strict la acest serviciu si sa obtina sunetul pe care si-l doresc. Fondatorii Grand Way Studios sustin ca detin suficienta aparatura sa se adapteze la stilul aproape oricarui artist si sa ii puna in valoare materialul. De precizat ca studioul este dotat cu o serie de microfoane profesionale (Neumann, AKG, Shure), preamp-uri (Neve, API, Focusrite, RME) si nu numai. De asemenea, trebuie subliniat ca la Grand Way Studios se poate face si voice-over pentru reclame si film.

Studioul vine si cu o oferta extrem de tentanta. Mai exact, plecand de la increderea in serviciile oferite, cei doi fondatori Grand Way Studios le garanteaza tuturor clientilor returnarea integrala a banilor, in cazul in care sunt nemultumiti de rezultatul final. „Scopul nostru este ca fiecare client sa fie fericit, iar aceasta promisiune este sustinuta de garantarea returnarii banilor. in plus, consider ca sinceritatea este cel mai important lucru care trebuie sa existe intre studio si artist”, a declarat Silviu Paraschiv.

Poze Poze pentru articole - Studio

Cei interesati de serviciile oferite de Grand Way Studios pot obtine mai multe detalii despre aceasta oferta, despre preturi si pot accesa sample-uri audio pentru a-si face o parere in privinta calitatii sunetului, direct pe site-ul: http://grandwaystudios.com/

De asemenea, muzicienii pot contacta studioul la numarul de telefon 0741 108 674 sau accesand:

https://www.facebook.com/GrandWayStudios/

https://soundcloud.com/grand-way-studios



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: