Grohot lanseaza single-ul "Blood Sun"

de Cristi Nedelcu

Grohot lanseaza single-ul


Grohot revine cu o noua piesa care precede un viitor EP. “Blood Sun” este titlul noului single care dezvaluie si o noua componenta pentru acest material: Octav de la Akral Necrosis si Naomi Simeria i se alatura membrului fondator Robert.

Trupa Grohot s-a format in anul 2019 in orasul Comanesti, abordand un black metal classic in care se regasesc mici influente din intreaga paleta sonora a metalului extrem.

Primul material a fost lansat in 2021 intitulat “Creatio ex Nihilo” fiind conceput impreuna cu membrii initiali. Cu toate ca EP-ul a avut un feedback pozitiv in mediul underground, formula initiala s-a modificat, astfel ca in prezent a ramas un singur membru fondator, Apostoliu Robert. Acesta a reintregit trupa impreuna cu Octav (Akral Necrosis, Wormgod) si Naomi Simeria.

In prezent trupa lucreaza la finalizarea unui EP ce va fi lansat in prima parte a anului viitor.

Piesa noua poate fi ascultata mai jos, dar si prin majoritatea serviciilor de streaming, pe bandcamp aici sau streaming aici.

EP-ul de debut “Creatio ex Nihilo” poate fi regasit de asemenea, mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: