Guerrillas anunta primele concerte din turneul de lansare a noului album

de Andreea Gherfi

Guerrillas anunta primele concerte din turneul de lansare a noului album


Dupa o perioada mai calma, in care au avut loc mai multe schimbari de componenta, trupa clujeana Guerrillas, una din cele mai importante reprezentante a miscarii thrash-hardcore-metal din Romania, revine in forta cu un nou album ce va fi lansat cu un turneu national ce incepe sambata, 22 octombrie 2016, in Hard Club, Cluj-Napoca.

Albumul a fost produs de Sebastian Damian (Live Set Studio, Cluj Napoca ) si are ca invitati speciali pe Marius de la Sincarnate si Mistah White. Alaturi de Commandante si Jenci si-au adus contributia atat la partea de compozitie, cat si la partea de interpretare doi tineri chitaristi (Blunt si Mihai Moga) iar versurile au fost realizate intr-o excelenta colaborare cu Mistah White. Partea grafica a fost conceputa de Fetyko Gabor Aron, pozele fiind facute de Ionut Sleam. Primele doua single-uri de pe album sunt “The Curse” si “Time to Rock'n'Roll”:

Poze Poze pentru articole - Guerrillas turneu

https://www.youtube.com/watch?v=wZWQttNj6pQ

https://www.youtube.com/watch?v=HqfTl_Njga0&index=1&list=PL20E6355060C2CAAE

Informatii detaliate despre turneu sunt disponibile pe pagina oficiala Facebook a formatiei:

https://www.facebook.com/GuerrillasBand/events/

Poze Poze pentru articole - Guerrillas album



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: