Gugulan Rock, festivalul din Muntii Caransebesului, s-a incheiat

de Cristi Nedelcu

Gugulan Rock, festivalul din Muntii Caransebesului, s-a incheiat


A doua editie a festivalului de muzica in aer liber Gugulan Rock din Caransebes, pe scena caruia au urcat zece formatii din Romania si Bulgaria, foarte bine cotate in randurile iubitorilor de muzica rock, s-a incheiat recent dupa trei zile si trei nopti de rock in inima muntilor (7 – 9 august), avand alaturi un public venit din toata tara. Urmatoarea ediie va avea loc vara viitoare.

Festivalul s-a desfasurat, la fel ca si anul trecut, pe platoul Cepelca din zona de agrement Teius a orasului Caransebes, loc ce ofera o panorama deosebita asupra Caransebesului si a zonei inconjuratoare, Tinutul Gugulanilor.

Au urcat pe scena: KEMPES, BUCOVINA (Iasi), SEVI (Sofia), INDEFIANCE (Arad), RAZNA (Bucuresti), ARACHNA (Dragasani), SONATIC (Timisoara), INVADER (Lupeni), SENS UNIC (Resita) si POSTA MARE (Timisoara).

De asemenea, formatia ANTARES din Caransebes s-a reunit special, dupa 11 ani, pentru un concert aniversar in cadrul acestui eveniment.

Festivalul s-a incheiat cu un imens foc de tabara.

Locatia desfasurarii festivalului a oferit iubitorilor de drumetii acces in imediata apropiere a mai multor trasee marcate din zona Teius-Corcana, care se continua cu cele spre Muntii Semenic (Lindenfeld – Garana) si Culoarul Timis – Cerna. Cei care au preferat sa isi aseze cortul in spatiul de campare oferit gratuit in perimetrul festivalului au avut la dispozitie o zona amenajata pentru mancare, bauturi reci, dusuri si toalete. Accesul cu masina s-a facut pana in imediata apropiere a locatiei festivalului Gugulan Rock (situata la 25 de minute de centrul orasului Caransebes), si a fost facilitata de indicatoare directionale amplasate pe tot parcursul traseului.

Gugulan Rock este organizat de Asociatia Gugulan Rock, in colaborare cu Primaria Municipiului Caransebes, alaturi de Casa de Cultura George Suru.

Mai multe informatii si fotografii despre Gugulan Rock, aici: https://www.facebook.com/gugulanrock.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: