Guilty Pleasures in Booha Bar din Cluj

de Chaos Lore

Guilty Pleasures in Booha Bar din Cluj


BOOHA|BAR te cheama sambata, 13 Noiembrie, de la ora 10 seara la GUILTY PLEASURES - SHAMELESS COLLEGE PARTY. Intrare libera!

Guilty Pleasures e o petrecere saptamanala din renumitul club londonez KOKO, loc unde au debutat pe parcursul anilor si cei de la Coldplay, Red Hot Chilli Peppers, Placebo sau Queens of The Stone Age.

Booha Bar, da startul petrecerilor Guilty Pleasures in Romania, sambata 13 Noiembrie de la 22:00, impreuna cu Charlie Dundeen, un bine-cunoscut DJ de pe scena electronica din Bucuresti. Toti avem placeri ascunse in materie de muzica, iar in aceasta seara nu trebuie sa iti fie rusine pentru ca ai fost candva depeche-ar, rocker sau hip-hop-er. Acest eveniment se adreseaza tuturor oameniilor care asculta muzica buna.

Charlie s-a apucat de pus muzica in urma cu doi ani, debutand in Club Control Bucuresti alaturi de Discoballs. Au urmat mai multe evenimente si party-uri in Bucuresti si in tara unde a impartit pupitrul alaturi de Dj si artisti precum Lack of Afro, Jahmoro, Posset MC, Alexandru Burcea, DJ J-on, Stefana Molnar, Coral Sound of Romania, Dj Vasile, Tomasan, VRT, Dubase, Junkyard, Unu si lista poate continua. Mixurile lui imbina elemente de funk cu muzica electronica, incepand cu ritmuri de Nu Funk, down tempo, jazz, reggae, hip hop si ajungand la house (jackin, funky house, disco house) electro, techno si breakbeat.

www.mixcloud.com/charliedundeen



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: