Guns N Roses s-ar putea reuni in 2012

de Buvnitz

Guns N Roses s-ar putea reuni in 2012


Un reporter din Indianapolis a postat un zvon conform caruia Guns N Roses s-ar reuni cu ocazia editiei din 2012 a meciunului Super Bowl, partida ce ar avea loc in...Indianapolis.

Kent Sterling sustine ca a participat la discutiile preliminare pentru a reuni formula clasica Guns N Roses cu ocazia Super Bowl 47.

'Guns N Roses ar puea fi singura trupa rock ce ar putea genera un interes suficient pentru pauza meciului Super Bowl.' declara acesta.

Sigur ca o reuniune Guns N Roses ar fi un monument istoric insa nu exista dovezi clare legate de o posibila reuniune.

Chitaristul american Slash a declarat intr-un interviu recent ca este dispus sa discute despre o eventuala reunire a trupei Guns N'Roses, doar daca Axl Rose il va suna pentru asi cere scuze.

Intervievat de jurnalistii americani cu putin timp de turneul mondial pe care celebrul chitarist il va sustine cu rockerul Ozzy Osbourne, in acest an, Slash a declarat ca ar fi dispus sa discute cu Axl Rose despre o eventuala reunire a trupei Guns N'Roses, cu conditia ca fostul sau coleg sa il sune si sa isi ceara scuze. Totodata, Slash a marturisit ca nu se asteapta ca acest lucru sa se intample prea curand.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: