Guns N'Races- noua masina Nascar customizata Guns N'Roses

de Cristi Nedelcu

Guns N'Races- noua masina Nascar customizata Guns N'Roses


Guns N'Roses l-a sponsorizat pe soferul Legacy Motor Club, Erik Jones #43 pentru Daytona 500, oferindu-i o masina customizata cu brandul lor.

Legacy Motor Club este un grup detinut in comun de Richard Petty si Jimmie Johnson. Jimmie este un veritabil fan al trupei Guns N'Roses, acesta declarand despre sponsorizarea efectuata de trupa: „My first concert was Guns N' Roses, San Diego Stadium (Jack Murphy) 1992… I can promise you, my 17-year-old self did NOT see this coming.”

Puteti vedea masina in articol, un autovehicul care este cu siguranta o masina NASCAR sponsorizata de Guns N' Roses. De asemenea, aceasta nu este prima data cand NASCAR se implica in lumea rock si metal in ultimii ani. Cloakroom au avut propria masina customizata in 2022 si Killswitch Engage in 2019.Alte trupe care au avut parte de o masina Nascar au fost si Kiss, Greenday, Nickelback, Three Doors Down, etc.

Numarul #43 are o istorie incredibila la Daytona 500, Richard Petty castigand „The Great American Race” de sapte ori. Jones intra in weekend cu sanse destul de bune de castig. El a castigat la Daytona cand a fost cu Joe Gibbs Racing si a castigat deja o „bijuterie a coroanei” la numarul 43, castigand Southern 500 la Darlington anul trecut.

Cel mai bun finish pe care numarul 43 l-a avut in Daytona 500 de cand Petty s-a retras a fost Bubba Wallace, care a obtinut un loc secund in 2018. Daca Jones castiga la Daytona, va fi cu siguranta un „Paradise City” pentru acesta si pentru trupa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: