Hamferd alaturi de Costin Chioreanu promit un show de neuitat in cadrul Metal Gates Festival

de Cristi Nedelcu

Hamferd alaturi de Costin Chioreanu promit un show de neuitat in cadrul Metal Gates Festival


Show-ul celor de la Hamferd din cadrul Metal Gates 2019 va fi unul invaluit intr-o ceremonie artistica unica de neratat!

Alaturi de cei 6 muzicieni, va urca pe scena si artistul roman Costin Chioreanu, care va picta o lucrare pe intreg parcursul show-ului. Tematica si dinamica pieselor celor de la HAMFERD vor sta la capataiul lucrarii finale.

Aceasta fuziune nu este deloc una intamplatoare, intrucat artistul roman lucreaza cu Hamferd din anul 2018 pana in prezent, ocupandu-se de tot ce inseamna imagine a trupei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Poze Poze pentru articole - HamferdDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Cele mai citite

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook