Hard Rock Cafe lanseaza fundatia Hard Rock Heals

de Elena Paraschiv

Hard Rock Cafe lanseaza fundatia Hard Rock Heals


Inca de la deschiderea primului restaurant, in 1971, Hard Rock Cafe a fost dedicat celor doua elemente care definesc brandul: muzica si actiunile caritabile. Pe 21 iunie, de Ziua Internationala a Muzicii, Hard Rock International combina aceste doua pasiuni si anunta lansarea Fundatiei Hard Rock Heals, care va fi ghidata de motto-ul “Love. Amplified” si de scopul de a imbunati vieti prin puterea muzicii.

“Intemeierea Fundatiei Hard Rock Heals marcheaza decizia companiei de a centraliza toate eforturile filantropice pe aceasta platforma, ce reuneste beneficiile rezultate din initiativele globale si evenimentele locale intr-un singur scop: acela de a face lumea mai buna, prin muzica” a spus Kellie Brown, Philanthropy Manager la Hard Rock International. “Scopul fundatiei este acela de a aduna minimum 10 milioane de dolari pana in 2021, de care vor beneficia organizatii implicate in actiuni caritabile realizate prin si pentru muzica”.

Hard Rock Cafe lanseaza si o editie limitata de articole vestimentare disponibile in Rock Shopurile din intreaga lume incepand de astazi. Colectia include:

• Tricou unisex “Love. Amplified.”

• Pin-uri in forma de nota muzicala

• Pin-uri cu logo-ul Hard Rock Heals Foundation

15% din incasarile rezultate din vanzarea acestor produse vor fi dorectionate catre organizatii precum Street Symphony, Musicians on Call, Bombay Teen Challenge si altele.

Pentru detalii vizitati: www.hardrockheals.com.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: