Helloween canta in deschiderea concertului Judas Priest pe 1 iulie la Romexpo

de Maria Galea

Helloween canta in deschiderea concertului Judas Priest pe 1 iulie la Romexpo


Helloween canta pe 1 iulie 2015 in deschiderea concertului Judas Priest, eveniment organizat de Events si recomandat de Rock FM.

Helloween a lansat primul single al celui mai recent album, „My God-Given Right”.„Battle’s Won” este disponibil acum online impreuna cu un videoclip cu versuri.

Helloween este una dintre cele mai influente trupe de power metal din intreaga lume. Lansarea celui de-al 15lea album de studio, „My God-Given Right”, este programata pe 29 mai in Uniunea Europeana, pe 1 iunie in Marea Britanie si pe 2 iunie in Statele Unite ale Americii. Primul album care poarta numele trupei a fost lansat in 1985, iar „My God-Given Right” este si un motiv de a sarbatori 30 de ani de cariera.

„Batte’s Won”, single-ul proaspat lansat, este disponibil online pe AMX MP3, Google Play, NB MP3, iar pe YouTube exista clipul cu versuri al piesei.

Pe 24 aprilie Helloween va lansa urmatorul single: „7inch”.

Helloween a anunat lista completa a celor 13 piese pe „My God-Given Right” impreuna cu bonusurile pe care le vor conine varianta digitala, ediia limitata digipak (cu coperta speciala 3D), varianta pe vinyl si varianta digitala Earbook. Albumul poate fi precomandat aici.

Biletele costa 130 (Zona B), 190 (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring), in funcie de distana faa de scena. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: