Hot Casandra - muzica de seductie

de Astaroth Priestess

Hot Casandra - muzica de seductie

Hot Casandra, proiectul solo al lui Paul Bollo (Kumm, Go To Berlin, The Amsterdams), a iesit la lumina in anul 2009, din fanteziile unui blond care asculta muzica buna si simte o nevoie acuta pentru schimbari radicale.

Despre acest proiect muzical, fondatorul declara: "E o idee care dezvolta mai multe directii continuu. Sunt eu. Azi adopt o zebra, maine sarut o Casandra bruneta. Tot dragoste si caldura e. Asa ca pot intra si in pielea lu Patrick Wolf si, dupa ce ma satur, o sa-l iau pe Carl Cox de mana si o sa facem ceva si mai dansant. Muzica e acolo. Nu te cazni sa ma asculti daca nu-ti plac ochelarii mei."

Paul Ballo se "imbraca" in Hot Casandra incepand cu primavara aceasta si ii invita pe toti la "integrale cu imbratisari, single-uri soc si dragoste nebuna pe holul de la etaj".

Pentru a va face o idee despre ce va poate oferi Hot Casandra, accesati pagina oficiala de MySpace pentru a asculta "Chroma", "primul inger scos dintre sanii sirenei".

http://www.myspace.com/hotcasandra



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: