Iabilet.ro iti ofera o luna gratuita de Deezer Premium +

de Alin Pildner

Iabilet.ro iti ofera o luna gratuita de Deezer Premium +



ORICE BILET CUMPARAT DE PE IABILET.RO ITI OFERA O LUNA GRATUITA DE DEEZER PREMIUM+


13 octombrie 2014: Deezer anunta azi parteneriatul cu IaBilet.ro, in urma caruia fiecare bilet achizitionat prin intermediul site-ului de ticketing va oferi cumparatorilor si un voucher de o luna de zile de Premium+ gratis.


Abonamentul Deezer Premium+ ofera utilizatorilor Deezer acces nelimitat la peste 35 de milioane de melodii la o calitate audio superioara (pana la 320kbps), fara reclame si pe orice dispozitiv. Gratie functiei “mod offline”, acestia au acces la albumele si playlist-urile preferate chiar si fara conexiune la Internet.


Dupa achizitionarea biletului de concert, cumparatorii vor trebui sa acceseze pagina http://iabilet.ro/deezer pentru a obtine codul promotional Deezer, iar apoi sa urmeze instructiunile de activare.


“Suntem fanii muzicii de calitate, iar concertele live asta reprezinta. Prin acest parteneriat vrem sa le oferim iubitorilor de muzica posibilitatea de a-si asculta artistii preferati oriunde si oricand, la o calitate audio superioara. In plus, au acces la peste 35 de milioane de melodii, iar cu ajutorul functiei FLOW pot descoperi zilnic noi favoriti.”- Alin Pandaru, Deezer.


“Pe segmentul de ticketing am reusit sa ne diferentiem de la inceput prin vanzarea de bilete electronice. A venit momentul ca, odata cu relansarea iabilet.ro si lansarea aplicatiei IOS, sa ne recompensam clientii care ne folosesc serviciul. Parteneriatul cu Deezer ne ajuta sa oferim un bonus meritat clientilor nostri si sa le oferim acces la cel mai cool mod de a asculta muzica in Romania.” – Ionut Buha, iabilet.ro


Serviciul de streaming Deezer este disponibil in orice retea de telefonie mobila. Clientii Orange beneficiaza insa de preturi preferentiale la abonamentul Premium+.


IaBilet.ro in cifre:

  • 2 ani si jumatate de activitate
  • peste 1500 de evenimente vandute pana acum prin intermediul IaBilet.ro
  • 90% din bilete sunt vandute in format electronic (biletele sunt primite pe email si telefon)
  • 29 puncte de vanzare in locatii fizice
  • peste 5000 de bilete vandute lunar


Deezer in cifre:

  • 5 millioane de abonati
  • 16 millioane de utilizatori activi lunar incepand cu februarie 2014
  • Disponibil in peste 180 de tari
  • Peste 35 de milioane de piese in catalog
  • Peste 100 de milioane de playlist-uri



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: