Iced Earth se pregatesc sa inregistreze un nou material. Brent Smedley face din nou parte din trupa!

de Elena Paraschiv

Iced Earth se pregatesc sa inregistreze un nou material. Brent Smedley face din nou parte din trupa!


Iced Earth va incepe sa lucreze in aceasta primavara la materialul cu numarul 12 din cariera trupei. Dupa o scurta pauza, cauzata de operatia suferita de Jon Schaffer (fondatorul, chitaristul, principalul compozitor al trupei), membrii grupului isi fac programul pentru restul anului.

Fanii vor putea asculta noul material intitulat "The Judas Goat" si se vor putea bucura de un turneu anul viitor.

Schaffer a spus: "Recuperarea dupa operatie a fost mai dificila decat prima data in 2000. Desi au fost cateva obstacole, cred ca sunt pregatit sa imi reiau atributiile in Iced Earth, concentrandu-ma pe procesul de creatie, productie si pe turneul urmator cu trupa. Asteptam cu nerabdare sa incepem sa scriem piesele si sa ne intoarcem in studio. Noul album va fi plin de emotii intense si grele. Sunt 100% convins de faptul ca trupa va straluci prin muzica. Suntem frati in toate modurile iar fanii vor simti asta. Sunt foarte mandru de acesti baieti si de tot ce am construit impreuna".

Vestile bune insa nu se opresc aici. Brent Smedley, care a parasit Iced Earth in 2013, motivul fiind unele probleme personale, se reintoarce in sanul "familiei". El isi va relua rolul de tobosar si va fi prezent atat in studio, cat si in turneul menit sa promoveze viitorul material.

"Suntem foarte fericiti sa il avem din nou pe Brent cu noi; a fost tot timpul un frate si o parte importanta din Iced Earth", a mai adaugat Schaffer.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: