Imagine Jazz Party la clubul The Ark din Bucuresti

de Chaos Lore

Imagine Jazz Party la clubul The Ark din Bucuresti


The Ark te invita vineri, 29 Octombrie, sa vezi, sa creezi, sa asculti si sa gusti...muzica jazz! Imagine Jazz Party promite iubitorilor de gen o seara pe ritmuri de legenda, cocktailuri si proiectii de film, intr-o atmosfera ispititoare asezonata din plin cu concursuri speciale.

Petrecerea va incepe in jurul orei 23:00, intrarea fiind libera pentru toti fanii jazz-ului. Mai mult decat atat, cei care vin direct de la concertul Herbie Hancock ce va avea loc in aceeasi seara, 29 octombrie, la Sala Palatului, si prezinta la bar biletul valid, primesc din partea casei un cocktail adecvat ocaziei: IMAGINE JAZZ!

Iar ca meniul sa fie complet, cei care au cumparat cel putin un album Herbie Hancock in seara concertului, au sansa de a pleca de la The Ark cu unul nou: “The Imagine Project” semnat chiar de marele maestru Herbie!

Jazz-ul nu este doar muzica, este un limbaj. Nu este doar un stil, este o atitudine. Invata sa-l redescoperi, vinerea aceasta la The Ark - Imagine Jazz!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook