In rock we trust - Rock Battle editia a III-a

de Cristi Nedelcu

In rock we trust - Rock Battle editia a III-a


Organizatorii Rock Battle aunta lansarea inscrierilor la cea de a III-a editie ce aduna toti iubitorii de muzica rock in crentrul orasului Cluj Napoca. Evenimentul se va desfasura in acest an in perioada Martie - Aprilie in centrul actualei Capitale Europene de Tineret.

Dupa ce in 2014 Rock Battle s-a dovedit un real succes in rock-ului de pe strada Emil Isac, Jaxx Garajul cu Rock, cele mai bune voci de pe scena culturala muzicala natinoala, anul acesta organizatorii isi propun sa creasca proiectul si promit un eveniment si mai dinamic si mai plin de pasiune. Interactiunea dintre publicul clujean iubitor de rock si trupele aflate in competitie va fi din nou prezenta astfel ca dinamica evenimentului va fi asigurata, alaturi de marele premiu de 1000 de euro si de un juriu specializat care promite multe surprize pentru toti cei inscrisi in competitie.

Conform traditiei, toti ce interesati sa participe la Rock Battle 2015 sunt invitati sa trimita un e-mail pe adresa jaxrockbattle!|@gmail.com in care sa includa: numele si structura trupei, orasul de provenienta si minim 2 link-uri cu pese interpretate de ei. Trupele interesate sa isi expuna talentul rock sunt rugate sa se inscrie pana la data limita 8 Februarie 2015, urmand ca apoi toti cei inscrisi sa fie contactati de organizator.

Competitia de fata are drept scop interactiunea directa dintre trupele rock aflate la inceput de drum si publicul clujean iubitor de acest gen muzical. Trupele participante la competitie vor avea sansa de a performa si de a impresiona publicul intr-un cadrul organizat incepand cu semifinalele si culminand cu marea finala si desemnarea castigatorului.

Editia din 2014 i-a avut castigatori pe cei de la Times of Need care au reusit sa debuteze in forta pe scena culturala rock cucerind publicul prezent la eveniment. Prin castigarea Marelui Premiu, membrii trupei s-au bucurat de cei 1000 de euro, dar si de alte surprize si servicii oferite de partenerii evenimentului.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: