IN THIS MOMENT au cantat pentru prima data doua piese noi noute "Sacrifice" si "The Purge" la concertul de deschidere al "The Dark Horizon Tour"

de Cristi Nedelcu

IN THIS MOMENT au cantat pentru prima data doua piese noi noute


IN THIS MOMENT au cantat pentru prima data doua piese noi noute „Sacrifice” si „The Purge” la concertul de deschidere al „The Dark Horizon Tour”.

Potrivit The Entertainment Outlet, IN THIS MOMENT au cantat live doua piese noi numite „Sacrifice” si „The Purge” la concertul de deschidere al „The Dark Horizon Tour”, sambata, 8 iulie, la Mohegan Sun Arena din Uncasville, Connecticut. Videoclipul muzical oficial pentru „The Purge” este de asteptat sa iasa in online pe data de 18 iulie.

IN THIS MOMENT se alatura turneului „The Dark Horizon Tour” avand ca si co-headlineri MOTIONLESS IN WHITE, impreuna cu invitatii lor speciali FIT FOR A KING si FROM ASHES TO NEW. Tourneul ii prezinta pe IN THIS MOMENT si MOTIONLESS IN WHITE alternand seturile de inchidere in fiecare seara. Urmatorul spectacol va avea loc pe 19 august la MVP Arena din Albany, New York.

In ianuarie trecut, IN THIS MOMENT a spus ca se pregateste sa intre in studio pentru a incepe inregistrarea celui de-al optulea album de lunga durata. Trupa a scris la acea vreme intr-o postare pe retelele de socializare: "We cannot wait for you all to hear what we are conjuring up".

In octombrie anul trecut, IN THIS MOMENT a lansat un EP numit „Blood 1983”. Materialul a comemorat cea de-a zecea aniversare a albumului „Blood” (2012) al trupei IN THIS MOMENT, certificat cu aur, si a fost disponibil in format digital pentru toti furnizorii de servicii digitale, precum si pe CD prin BMG.

„Blood 1983” a fost coprodus de Tyler Bates si Dan Haigh si mixat de Zakk Cervini.

De cand a luat nastere in 2005, IN THIS MOMENT si-a creat o baza de fani sub conducerea Mariei Brink si a co-fondatorului si chitaristului Chris Howorth, din trupa facand parte si basistul Travis Johnson, chitaristul Randy Weitzel si bateristul Kent Dimmel. Pe masura ce milioane de oameni s-au reunit la concertele de neuitat ale grupului, artistii au fost tot mai apreciati si chiar recunoscuti drept una dintre cele mai influente si de impact trupe ale secolului XXI.

Pana in prezent, pe langa albumul certificat cu aur „Blood”, cvintetul a strans doua single-uri certificate si ele cu aur — „Blood” si „Whore” — urmate de primele 25 de intrari in Top 200 Billboard cu „Black Widow” (2014) si „Ritual” (2017).

Mai jos puteti vedea videoclipurile live ale celor doua piese noi semnatae IN THIS MOMENT.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: