Infernal Death - Gniew (recomandare)

de Alex Warheart

Infernal Death - Gniew (recomandare)


Primiti cu limba poloneza? Astazi am ascultat pentru prima oara Infernal Death, o trupa (bineinteles) din Polonia si am fost placut surprins de tehnica lor si mai putin de aspectele legate de versurile scrise in limba de origine. Oricum ar fi, sa stiti ca suna bine!


"Gniew" (pl. furie) este un album atipic, care combina intensitatea doom metal-ul cu rapiditatea thrash metal-ului si puterea death metal-ului, exprimand clar si concins ideea din titlu.


I-am vazut in imaginile din booklet (n.a. atasata mai jos) pe membrii trupei purtand tricouri cu Down, Death si Nile, iar acum tind sa cred ca acestea au fost principalele lor surse de inspiratie, preluand de la fiecare dintre aceste formatii cele mai bune "notiuni", aducand totodata o serie de elemente proprii, contribuind in acest fel la crearea unui edificiu muzical.


Oricum ar fi, discul nu-ti lasa momente de respiro, ba chiar pare interminabil, aidoma furiei. Din acest punct de vedere, consider ca si-au ales perfect numele pentru album.



Ce m-a impresionat mai mult la Infernal Death, a fost tobosarul si tehnica sa iesita din comun. Totusi, asta nu inseamna ca pun la indoiala priceperea solistului sau a restului formatiei.


Consider ca o schimbare majora in ceea ce priveste stilul Infernal Death ar fi alegerea de a interpreta propriile compozitii in limba engleza, elucidand astfel "misterul" versurilor.


Asadar, am trecut in revista cele mai bune pareri legate de acest CD, cat si despre formatie, iar acum sper sa va fi trezit apetitul pentru muzica lor! Daca vreti sa fiti la curent cu toate stirile legate de Infernal Death, apreciati-i pe Facebook aici!




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: