Intr-un spin-off pentru 'Mad Men', Sally Draper ar deveni o Joan Jett si ar avea o relatie cu Kurt Cobain

de Cristi Nedelcu

Intr-un spin-off pentru 'Mad Men', Sally Draper ar deveni o Joan Jett si ar avea o relatie cu Kurt Cobain


Serialul de succes Mad Men tocmai s-a incheiat Duminica trecuta, si dupa cate stim, nu exista niciun plan care ar indica continuarea povestii prin prisma unui personaj.

Insa, fiind supus unui exercitiu de imaginatie, Jon Hamm, cel care il interpreteaza pe Don Draper a spus ca ar fi fost interesant sa se urmareasca destinul lui Sally Draper, personaj jucat de Kiernan Shipka.

Hamm a spus ca si-ar fi dorit sa o vada pe Sally crescand, transformandu-se intr-un rockstar ca Joan Jett, eventual sa omoare un tip. Ar fi vrut ca apoi sa devina bogata prin anii '80 pentru ca in anii '90 sa aiba o relatie cu Kurt Cobain. Hamm o considera pe Sally reprezentativa pentru orice generatie. Actorul a gasit si un nume serialului "Sally Through the Decades".

Kiernan Shipka a spus ca nu ar refuza un rol intr-o astfel de producte. Cine stie, poate chiar vom avea un astfel de serial.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: