Invazia se apropie: Fear of the Walking Dead vine la Black Label Society si HIM

de Cristi Nedelcu

Invazia se apropie: Fear of the Walking Dead vine la Black Label Society si HIM


Invazia se apropie tot mai mult, virusul se raspandeste cu repeziciune, iar noi trebuie sa ne gasim masuri urgente pentru a ne putea lupta cu aceasta catastrofa.

Este scenariul noului serial „Fear of the Walking Dead” ce va avea premiera in curand in Romania pe canalul AMC, care ne transpune in acest tablou apocaliptic cu ocazia concertelor sustinute de Black Label Society si HIM, ambele fiind organizate de Phoenix Entertainment.

Astfel, pe 27 iulie la Arenele Romane, inainte ca Zakk Wylde sa ia cu asalt scena, dar si pe 31 iulie la Timisoara, inainte ca Ville Valo sa-si astearna vraja in Parcul Rozelor, publicul va primi o doza din “serul” care protejeaza corpul de virusul letal.

Black Label Society va canta pentru prima data in Romania in calitate de cap de afis, avandu-i in deschidere pe bucurestenii de la Space Needle. Arenele Romane vor fi zguduite puternic de riff-urile si shred-urile explozive ale lui Zakk Wylde.

La Timisoara, cunoscuta si ca “Mica Viena”, HIM vor concerta in Romania dupa 9 ani de absenta, tara noastra fiind selectata sa dea startul turneului pe care il au programat in Europa. “Join Me” sau “Funeral of Hearts” vor invalui Parcul Rozelor intr-o atmosfera energica dar bine dozata cu melancolie. inainte de HIM, atmosfera va fi incalzita de Myrath, Tiarra si Aeon Blank.

“Fear the Walking Dead” serialul-pereche al “The Walking Dead”, show-ul care a batut recorduri de audienta in SUA, ne duce inapoi la inceputurile epidemiei - in vremuri in care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, inainte ca cineva sa inteleaga exact ce se intampla, cand viata se modifica complet si se degrada in feluri in care nimeni nu si-ar fi putut imagina vreodata. Cel mai asteptat nou serial, “Fear the Walking Dead” va fi difuzat pe televiziunile AMC Global din intreaga lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 si apoi se va redifuza in intervalul de primetime local, de la ora 23:00.

Biletele pentru ambele concerte sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro .

La Black Label Society, acestea pot fi achizitionate la pretul de 156 de lei, iar in ziua evenimentului si la intrare, pretul final va fi de 176 de lei.

La HIM, biletele se pot cumpara la 135 de lei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: