IRIS-Nelu Dumitrescu au lansat piesa 'Un Alt Format'

de Cristi Nedelcu

IRIS-Nelu Dumitrescu au lansat piesa 'Un Alt Format'


Trupa IRIS – Nelu Dumitrescu a lansat cel mai recent single, "Un alt format".

Piesa a fost compusa si inregistrata in perioada pandemiei, lucru care se reflecta in versurile si mesajul melodiei, acestea fiind realizate de catre Eliza Manda.

Mai mult decat atat, "Un alt format" este rezultatul unei fructoase colaborari virtuale cu doi artisti suedezi, Jan Kennet Bingegard si Jan Lund.

"Distantarea sociala si evenimentele care constituie acum realitatea noastra ne-au facut sa reflectam asupra trecutului, asupra lucrurilor pe care le luam de bune si nu le apreciam la adevarata lor valoare. Regulile jocului sunt acum altele si e important sa ne adaptam, nu sa ne impotrivim. Lucrurile evolueaza, fie ca vrem noi sau nu", a declarat fondatorul si liderul formatiei IRIS – Nelu Dumitrescu.

Membrii trupei s-au intalnit la sala de repetitii, imediat ce acest lucru a fost permis si au inceput sa contureze noua melodie. Au urmat vizitele la studio pentru inregistrarea piesei, iar la finalul lunii iunie a fost filmat videoclipul. Toate acestea au decurs cu prudenta si respectand pe cat posibil toate regulile pentru ca nimeni sa nu fie expus riscului imbolnavirii.

Single-ul Un alt format va fi inclus in setlist-ul urmatoarelor concerte pe care trupa IRIS – Nelu Dumitrescu le va sustine, in aer liber, in aceasta vara.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: