Iron Maiden au lansat bijuterii realizate din corzile de chitara folosite de membrii trupei

de Cristi Nedelcu

Iron Maiden au lansat bijuterii realizate din corzile de chitara folosite de membrii trupei


Legendele britanice de heavy metal Iron Maiden au colaborat cu The Guitarwrist, o companie non-profit, pentru a reduce cantitatea de corzi de metal care ajung la gunoi, strangand in acelasi timp bani pentru Heavy Metal Truants, un grup caritabil de ciclism co-fondat de fostul redactor-sef Alexander Milas de la Metal Hammer si managerul Iron Maiden, Rod Smallwood.

Colaborarea trupei cu The Guitarwrist le ofera fanilor sansa de a detine o piesa de bijuterie memorabila realizat din coarzile pe care au cantat membrii trupei.

Fondata in 2017 de directorul industriei muzicale din Marea Britanie, Ian Rendall, The Guitarwrist este o initiativa caritabila pentru strangere de fonduri care incurajeaza artistii sa-si doneze corzile uzate si sa le recicleaze in bijuterii realizate manual, 100% din profituri fiind destinate pentru cauze caritabile alese apoi de fiecare trupa in parte.

Pana in prezent, The Guitarwrist a strans peste 100.000 de lire sterline pentru peste 50 de organizatii caritabile si a reciclat peste 9.000 de seturi de corzi. Peste 275 de artisti s-au alaturat initiativei, inclusiv Guns'n'roses, Anthrax si Halestorm.

Preturile pentru colectia The Guitarwrist Iron Maiden incep de la 90 GBP (pentru colierul „Test Tube”) si ajung la 199 GBP pentru inelul din argint sterling.

Pentru mai multe informatii si comenzi click aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: