'Istoria Rockului Romanesc' va fi publicata in toamna acestui an

de Andreea Gherfi

'Istoria Rockului Romanesc' va fi publicata in toamna acestui an


Istoria Rockului Romanesc este un proiect editorial inedit, scris de Nelu Stratone, in pregatire la Hyperliteratura. Cartea este momentan in lucru, urmand sa fie publicata in toamna acestui an.

Pe scurt:

Istoria Rockului Romanesc, spusa de Nelu Stratone, este o enciclopedie personala care cuprinde povestea a peste 50 de ani de rock autohton, incepand cu anii 60, traversand tulburatoarea perioada comunista si etapele ei dificile, ajungand in explozia anilor 90 si terminand cu cel mai recent capitol, rockul de dupa anii 2000, mergand pana la momentul tragic #Colectiv, unde si autorul nostru a fost prezent.

Despre autor:

Nelu Stratone este realizatorul realizatorul celebrei emisiuni radio A lu’ Nelu, intre 1992 si 2007 (timp in care au calcat pragurile studiourilor peste 300 de formatii), dar si autorul a sute de articole fie in reviste de specialitate, fie colaborari in diverse carti de istorie a fenomenului rock in Romania.

Sursa: www.hyperliteratura.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: