JACK RUSSELL isi da in judecata fostii colegi din GREAT WHITE

de George Lazar

JACK RUSSELL isi da in judecata fostii colegi din GREAT WHITE


Courthouse News Service sustine ca Jack Russell planuieste sa ii dea in judecata pe fostii sai colegi de trupa care continua cu propria versiune a trupei.

Motivele sustinute de Russell sunt incalcarea drepturilor de autor si competitie nedreapta. Printre cei pe care solistul ii da in judecata se afla Mark Kendall (chitara), Audie Desbrow (tobe), Michael Lardie (chitara/clape/backing vocals) si agentia Bigg Time Entertainment.

"In august 2010 reclamantul a fost spitalizat si a trecut printr-o operatie de urgenta din cauza unei conditii de sanatate ce ii ameninta viata. In timp ce se recupera dupa operatie, ceilalti membri ai trupei l-au inlocuit in timpul concertelor live. Totusi, era cert ca absenta reclamantului era temporara si ca si-a pastrat locul in trupa, urmand sa cante cu acestia dupa ce va fi recuperat complet," spune plangerea penala.

Great White, trupa formata din Mark Kendall (chitara), Scott Snyder (bass), Audie Desbrow (tobe), Michael Lardie (chitara, clape) si Terry Ilous (voce), va lansa noul album de studio, "Elation", in Europa, America si Japonia pe 18 mai.

Albumul ce va contine 12 piese marcheaza primul album al trupei cu Ilous dupa despartirea de solistul si fondatorul trupei, Jack Russell. Mai mult, show-ul ce aniverseaza 30 de ani de Great White va fi filmat profesional si inregistrat pentru un viitor album live si DVD.

"Suntem extrem de incantati despre noul nostru album de studio si asteptam cu nerabdare sa impartim noua noastra muzica cu voi toti.", a transmis Mark Kendall.

Kendall, Snyder, Desbrow, Lardie si Ilous au anuntat in decembrie ca "trupul firav" si "abuzul de droguri" ale lui Jack Russell l-au oprit pe acesta de la a lua parte la concertele trupei de anul trecut. Acestia au dezvaluit ca Jack a trecut prin "cinci operatii majore" dupa ce abuzul sau de droguri a devenit atat de dur incat "corpul sau incepuse sa se opreasca si s-a ajuns la o imbinare chirurgicala a tubului digestiv la peretele anterior al abdomenului, printr-un intestin perforat." In ultima declaratie, Great White au insistat si pe faptul ca Russell "nu are dreptul de a incepe propriul sau proiect Great White sau de a folosi numele fara numele noastre in lineup."

Ultimul album Great White, "Rising" (cu Russell ca solist), a fost lansat in America de Nord in aprilie 2009 via Shrapnel Records. Albumul a fost lansat in Europa in martie 2009 via Frontiers Records.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: