Jackson Crack lanseaza albumul de debut la sfarsitul lui aprilie

de Andreea Gherfi

Jackson Crack lanseaza albumul de debut la sfarsitul lui aprilie


Trupa ucraineana de rock Jackson Crack lanseaza albumul de debut la sfarsitul lunii aprilie. Acesta poarta numele de “Start to Breathe”, iar trupa va pleca intr-un turneu de promovare prin Romania si Bulgaria in luna mai.

Teaser “Start to Breathe”: www.youtube.com/watch?v=rbwr5a85Nq8

Madman Dance video: www.youtube.com/watch?v=VLnxuM4V8yw

Jackson Crack s-a format in 2014 si pentru inceput, trupa a fost influentata de trupe clasice de rock precum Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd si Queen. Mai tarziu, trupa a cazut sub influenta trupelor moderne precum System of a Down, Dream Theater si Mastodon. Acest amestec de rock vintage si modern plus metal a dus la nasterea unui sound nou si a unui mod de compunere unic.

Sound-ul trupei creeaza o sinteza a hard rock-ului din anii ’70, grunge si alternative. Mai mult de atat, Jackson Crack experimenteaza si cu sonoritati imprumutate din blues, jazz si progressive rock.

Jackson Crack au lansat pana in momentul de fata un demo, doua videoclipuri, cinci clipuri live din studio si trei single-uri. Ca activitate live, trupa se poate lauda cu mai mult de 100 de concerte in Ucraina.

Poze Poze pentru articole - Jackson Crack

Datele turneului de promovare:

10 mai – Iasi / Rock’n Rolla

11 mai – Varna / Vintage 33

12 mai – Svishtov / Merock & Blues

14 mai – Svishtov / Club Disorder

16 mai – Craiova / Factory Events

17 mai – Timisoara / Manufactura

18 mai – Cluj Napoca / La Tevi

20 mai – Suceava / 31 Motors Club

Jackson Crack Official FB: www.facebook.com/jacksoncrack/

Poze Poze pentru articole - Jackson CrackDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook