JINXY VON D'ERS a lansat "Sugar Rush", un nou single si videoclip

de Cristi Nedelcu

JINXY VON D'ERS a lansat


"Sugar Rush" este cel mai nou single al trupei JINXY VON D'ERS si a fost lansat astazi, impreuna cu un videoclip oficial. Melodia a fost inregistrata, mixata si masterizata de catre Vadim Palos, la Cutover Studio Bucuresti si va fi inclusa pe albumul de debut, programat pentru anul 2018. Videoclipul a fost regizat de catre Emilian Floares (Helen Film).


"Daca piesa anterioara, "Glow", a fost conceputa plecand de la ideea de Alternative Rock balansat, cu strofe soft, contrastand cu refrene si bridge-uri agresive, noul single "Sugar Rush" prezinta o alta faa a trupei, aceea de Alternative Punk, cu un ritm uptempo de la inceput si pana la sfarsit." – au transmis fanilor cei de la JINXY VON D'ERS.

Poze Poze pentru articole - Jinxy

Melodia este disponibila pentru download si streaming aici: https://UMRDD.lnk.to/SugarRushPR

Concertul de lansare "Sugar Rush" are loc sambata, 18 noiembrie, incepand cu ora 20.00, la Club Fabrica, din Bucuresti, iar in deschiderea JINXY VON D'ERS vor mai urca pe scena si invitaii speciali ai acestora: NU/ANCE, Alternative Rock din Bulgaria si SUN BOULEVARD, Indie Alternative din Bucuresti. Biletele costa 25 de lei si vor putea fi achizitionate in seara concertului, la intrarea in club.

Mai multe detalii despre concertul de lansare sunt disponibile pe pagina eventului oficial: https://www.facebook.com/events/1554891784605171/

Contact JINXY VON D'ERS:

https://www.facebook.com/jinxyvonders/

https://www.youtube.com/user/jinxyvondersVEVO

https://www.youtube.com/user/UniversalMusicRo



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: