JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS lanseaza un nou EP digital intitulat "Mindsets"

de Cristi Nedelcu

JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS lanseaza un nou EP digital intitulat


Legendarii Rock and Roll Hall of Famers JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS au lansat noul lor EP digital, „Mindsets”, la casa de discuri independenta a lui Jett, Blackheart Records. Cu sase piese noi, inclusiv single-ul „If You're Blue”, EP-ul a fost produs de Jett, Kenny Laguna si Thom Panunzio si produs executiv de Carianne Brinkman. „Mindsets” marcheaza prima lansare muzicala noua pentru trupa de la primul lor album acustic „Changeup”, care a aparut in martie 2022.

„Mindsets” este un amestec perfect de punk si rock and roll care se simte atemporal si imediat, servind ca o reamintire a ceea ce inseamna JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS. Atat o voce, cat si o forta de luat in seama, Jett continua sa emita o energie fantastica in muzica sa.

„If You're Blue”, atat single-ul, cat si prima piesa a EP-ului, da tonul intregii colectii prin chitara distorsionata, refrenul hooky si vocea puternica a lui Jett.

Jett spune: "The last several years have been tough ones on the whole world. These songs reflect the various 'mindsets' needed to make it through the day, the week, the year, or the next minute. It's a way to feel more connected to that big, beautiful, scary world out there, and in your head. THE BLACKHEARTS and I had an incredible experience writing, rehearsing, and recording these songs. Dougie Needles, our guitar player, created great songs from which we built out the EP."

Lansarea „Mindsets” vine inaintea turneului din vara al lui JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS alaturi de Bryan Adams. Pentru datele turneului si mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul oficial al artistei aici.

Lista de piese incluse pe albumul „Mindsets”:

01. If You're Blue*
02. Whiskey Goes Good**
03. Shooting Into Space*
04. Rearview Mirror*
05. Before The Dawn*
06. (Make the Music Go) Boom*
* Piesa scrisa de Joan Jett si Dougie Needles
** Piesa scrisa de Dougie Needles

Jett a crescut intr-o perioada in care rock and roll-ul era interzis fetelor si femeilor, dar, dupa ce si-a format trupa THE BLACKHEARTS in 1979, alaturi de care Jett a devenit membru al Rock And Roll Hall Of Fame, artista a avut opt albume cotate cu platina si aur si noua single-uri in Top 40, inclusiv clasicele „Bad Reputation”, „I Love Rock” N' Roll”, „I Hate Myself for Loving You” si „Crimson And Clover”. Cu o cariera care a cuprins muzica, film, televiziune, Broadway si umanitarism, Jett ramane o forta puternica si o inspiratie pentru generatii de fani din intreaga lume. In calitate de producator, ea a supravegheat albumele importante ale lui BIKINI KILL si capodopera punk „GI” a lui THE GERMS L.A.

Jett si Kenny Laguna (producatorul ei de mult timp si partenerul ei muzical) au co-fondat Blackheart Records din portbagajul Cadillac-ului lui Kenny, dupa ce au fost respinsi de nu mai putin de 23 de case de discuri. 40 de ani mai tarziu, Blackheart este o companie de divertisment infloritoare care produce muzica, film si televiziune si continua sa sustina trupele emergente.

JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS continua sa aiba turnee pe intregul glob, sustinand spectacole inclusiv alaturi de alte legende rock precum THE WHO, GREEN DAY, HEART si FOO FIGHTERS.

De asemenea, va recomandam si un documentar special- „Bad Reputation”, un documentar despre viata lui Jett, care a fost foarte apreciat de critici in premiera la Festivalul de Film de la Sundance din 2018.

Mai jos puteti asculta piesa If you're blue, de pe noul material.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: