Joe Cocker a murit.. Drum bun, maestre, iti multumim!

de Morrison

Joe Cocker a murit.. Drum bun, maestre, iti multumim!


Cantaretul Joe Cocker a murit la varsta de 70 de ani, informeaza managementul artistului conform ITV News, relateaza Bestmusic.ro.

Nascut Joe Robert Cocker pe 20 Mai 1944 in Sheffield, acesta a murit dupa o lupta indelungata cu cancerul pulmonar la varsta de 70 de ani. Joe Cocker si-a inceput succesul international in anul 1964. De-a lungul carierei a lansat 40 de albume si a fost in turneu in toata lumea.

In anul 1983 a castigat premiul Grammy pentru duetul sau cu Jennifer Warnes - 'Up Where We Belong'. Este cunoscut pentru piese ca 'You are So Beautiful,' 'With a Little Help from my Friends ' si 'Unchain My Heart'.

Joe Robert Cocker s-a nascut pe data de 20 Mai 1944 la Sheffield, Yorkshire in Anglia. Si-a inceput cariera muzicala sub numele Vance Arnold. Ziua lucra ca vatman de tramvai, iar seara canta rock si soul in puburile londoneze ca solist vocal al grupului `The Grease Band`.

Drum bun, maestre, iti multumim !

Via: Bestmusic.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: