Johnny Depp nu vrea sa se foloseasca de statutul sau de movie-star pentru a avea succes in muzica

de Cristi Nedelcu

Johnny Depp nu vrea sa se foloseasca de statutul sau de movie-star pentru a avea succes in muzica


Este binecunscuta pasiunea lui Depp pentru muzica rock si metal acesta impartind scena cu nume importante precum Joe Perry de la Aerosmith, Paul MacCartney sau cu foarte bunul sau prieten Marilyn Manson.

Actorul a declarat ca este satul de actorii care se folosesc de succesul lor in industria cinematografiei pentru a-si porni si o cariera muzicala.

Adauga ca va continua sa inregistreze pentru albumele prietenilor sai muzicieni dar ca nu isi va forma niciodata o trupa a sa pentru a-si crea si lansa propria muzica.

Iata ce a declarat artistul la conferinta de presa pentru ultimul sau film Mortdecai: "Exista un trend acum ca oricine are succes pe un plan artistic si este aplecat spre muzica isi formeaza o trupa si se foloseste de succesul pe care il are in alte domenii. Urasc ideea de a 'Vino sa ma vezi cum cant la chitara pentru ca m-ai vazut intr-o duzina de filme'. Nu ar trebui sa fie asa. Vrei ca oamenii care asculta muzica sa fie interesati doar de muzica."

Ceea e destul de sigur este ca Depp va mai aparea pe la concertele pritenilor sai muzicieni.

Mai jos puteti urmari un video in care actorul interpreteaza piesa Sweet Dreams alaturi de Marilyn Manson.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: