Jonas Brothers vor sa o invinga pe Miley Cyrus

de Morrison

Jonas Brothers vor sa o invinga pe Miley Cyrus
Weekend-ul acesta iese pe marile ecrane filmul 3D cu Jonas Brothers. Va reusi sa faca la fel de multi bani precum cel de anul trecut cu Miley Cyrus?

Se asteapta ca, in acest sfarsit de saptamana, filmul cu Jonas Brothers sa ajunga pe primul loc in box office-ul american, ceea ce va aduce companiei Walt Disney Pictures un alt succes 3D, dupa cel obtinut de Miley Cyrus si al ei Best of Both Worlds.

Compania Disney are nevoie de o lovitura de box office, caci gigantul a anuntat o scadere a profitului cu 32 de procente fata de anul trecut. Expertii cred ca in acest sfarsit de saptamana filmul Jonas Brothers The 3D Concert Experience va face nu mai putin de 40 de milioane de dolari, ceea ce nu e rau deloc pentru nici un film.

Bestmusic

Jonas Brothers a fost desemnata Cea mai proasta trupa in cadrul galei Shockwaves NME Awards 2009, ce a avut loc aseara, 25 februarie, la Londra.

Formatia alcatuita din fratii Nick, Joe si Kevin Jonas a strans cele mai multe voturi la aceasta categorie.

Ceilalti nominalizati au fost Oasis, Tokio Hotel, Fall Out Boy si Scouting For Girls.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: