Katara merge in patria metalului

de Cristi Nedelcu

Katara merge in patria metalului


Katara a avut un 2022 excelent, cu marile borne reprezentate de aparitia celui de-al doilea album, ”My November”, participarea la finala Wacken Open Air in Germania, sau lansarea clipului ”Without Hope”, al doilea din istoria trupei. Iar anul 2023 se anunta cel putin tot atat de animat!

Sambata, 21 aprilie, aradenii urca pe scena clubului bucurestean Quantic pentru o seara memorabila completata de un line-up cu Sur Austru, Korry Shadwell (Germania) si Moribound Oblivion (Turcia). Bilete gasiti aici.

O saptamana mai tarziu, pe 28 aprilie, Katara e acasa, in fata devotatei sale ”legiuni blestemate”, concertand pe scena clubului Flex alaturi de Sur Austru.

Apogeul primaverii are loc pe 13 mai, zi ce va ramane de referinta in istoria aradenilor: Katara urca pe scena festivalului Wacken Metal Battle 2023 din Suedia, adica tocmai in locul unde s-a nascut death-metalul melodic care a consacrat formatia compusa din Arnold Biro (voce, vioara), Arthur ”Althar” Kiss (chitara), Robert Both (bass), Alin Demian (chitara) si Beni Ursulescu (tobe). Katara are statut de ”Guest band”, la fel ca si suedezii de la The Overthrone, iar ”batalia” pentru cea mai buna trupa se da intre Laid to Rest, Misery Oath, Sanctrum si Vittra. Totul se intampla la Stockholm.

A doua jumatate a anului va veni cu cateva surprize mai mult decat placute pentru fanii de peste tot ai trupei. Detalii, in curand!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: