Kirk Windstein: Phil Anselmo este cel mai bun solist

de Buvnitz

Kirk Windstein: Phil Anselmo este cel mai bun solist


In cadrul unui interviu acordat publicatiei TheScreamQueen, chitaristul Kirk Windstein (Kingdom Of Sorrow, Crowbar, Down) a discutat despre calitatile vocale ale solistului Phil Anselmo.

'Fiecare investeste trup si suflet in ce face. Phil este un solist atat de bun...e cel mai bun solist dupa parerea mea. Nimeni nu poate canta sau tipa la fel ca el; este in aceeasi echipa cu Glenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Ian Gillan (Deep Purple), David Coverdale (Whitesnake) sau Rob Halford (Judas Priest).

'Poate face orice. Down poate fi heavy, poate fi acustic, poate fi blues.'

Referitor la modul de a compune in proiectele sale, Windstein a declarat:

'Este o lume total diferita. Este o energie diferita; fiecare album este diferit...E distractiv sa inregistrezi albume pentru ca la final ai un sentiment de implinire. Ai lansat un produs ce va ramane in istorie. Totul trebuie sa sune perfect pentru ca in final va fi criticat. Live e vorba de energie si agresivitate. '

'E vorba de energia pe care o primesti din partea publicului. In sala de repetitii este distractiv, pe scena este distractiv, in studio nu este distractiv dar ma bucur. In final ai acel sentiment de implinire.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: