KISS au lansat un pachet aniversar pentru "Creatures Of The Night"

de Cristi Nedelcu

KISS au lansat un pachet aniversar pentru


Sarbatorind cea de-a 40-a aniversare a albumului „Creatures Of The Night” din 1982, Kiss au scos un pachet de colectie care include 5 CD-uri, Blu-ray audio, 3-LP deluxe, 2-CD deluxe, 1-LP semi-speed master 180gm, 1-CD remaster, precum si un vinil colorat. Pachetul este disponibil pe precomanda in cadrul magazinului online oficial KISS.

KISS – grup format din Paul Stanley, Gene Simmons si Eric Carr – au lansat „Creatures Of The Night” in octombrie 1982 iar acum, la aniversarea a 40 de ani de la lansare, acestia au pregatit un pachet special pentru fanii lor. Pachetul include si hituri binecunoscute ale trupei, precum single-ul „I Love It Loud”- care a fost interpretat in aproape fiecare turneu KISS ulterior, „War Machine” si balada „I Still Love You”.

Printre melodiile cuprinse in pachetul aniversar se afla si piesa „Killer”, care a reprezentat si prima colaborare a grupului cu viitorul lor chitarist Vinnie Vincent. „Creatures Of The Night” a primit numeroase premii de-a lungul timpului in reviste de specialitate precum Kerrang! si Guitar Player - ocupand locuri in Top Five pentru 1982 - si castigand titlul de album de aur (cu vanzari de peste 500.000 de unitati).

Albumul „Creatures Of The Night” a cuprins si colaborari cu compozitori din afara trupei, inclusiv cu Bryan Adams, pe atunci relativ necunoscut in lumea muzicala. In timpul unui interviu la emisiunea „Rocktails With Ahmet Zappa” de la SiriusXM la inceputul acestui an, basistul/vocalistul KISS Gene Simmons a declarat: „The 'Creatures' record was a transitioning record because Ace Frehley and Peter Criss were out of the band. You can't do it all yourself, so we brought in different guitar players, different things, and we co-wrote."”

„Creatures Of The Night 40” - pachetul super deluxe- are 103 piese in total, 75 de piese fiind nelansate anterior, precum „Deadly Weapon (Penny Lane Demo)”, „Not For The Innocent (Demo)” si „Betrayed (Outtake)”. Remasterizat recent, albumul suna mai bine ca niciodata.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: