Kistvaen anunta o schimbare de componenta si un viitor album

de Cristi Nedelcu

Kistvaen anunta o schimbare de componenta si un viitor album


Trupa Kistvaen este o formatie romaneasca de black metal, mai exact depressive black metal, infiintata in 2008, in Bucuresti. De-a lungul timpului trupa a avut diverse schimbari de componenenta iar in prezent acestia au anuntat venirea unor membri noi in trupa precum si pregatirea unui nou material.

Kistvaen este formata in acest moment din Fenrir, Stege, Gabriel si cei doi noi membri: Matei si Swarm.

"Nu e mare lucru, dar inca mai suntem pe aici. Am traversat vremuri dificile, insa incercam sa revenim pe linia de plutire.Pentru inceput, dorim sa anuntam ca avem doi membri noi. Este vorba de un nou chitarist si un nou tobosar. Le uram bun venit in trupa lui Swarm (ex-Tanin) - chitara si lui Matei - tobe. Pe aceasta cale dorim sa ii salutam si sa le multumim fostilor nostri colegi Alex si Andrei pentru tot efortul depus si sa le uram succes pe mai departe." a declarat Kistaen.

Trupa a adaugat: "In formula completa, trupa a reluat repetitiile si lucrul la urmatorul album. Vom reveni cu update-uri legate de progresul noului material."

Temele adoptate pana acum de trupa au ca laitmotiv solitudinea, negativitatea si depresia, trupa incercand sa evidentieze prin melodiile compuse, stari catatonice, incarcate, prin care putem trece cu totii in anumite momente ale vietii.

Kistvaen sunt adevarati pionieri in tara noastra, in ce priveste stilul muzical adoptat astfel ca va invitam sa ii urmariti in continuare.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: