Korn anunta lansarea unei palete de make up, intitulata "Follow The Leader"

de Cristi Nedelcu

Korn anunta lansarea unei palete de make up, intitulata


Korn a colaborat cu compania de machiaj HipDot pentru lansarea unei palete de make up care sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare a albumului „Follow The Leader” al trupei.

Setul este ambalat intr-o cutie de dimensiunea unui CD „Follow The Leader” care contine un inel de opt „melodii” de culori diferite, care sunt inspirate de al treilea LP clasic al trupei.

Korn a declarat: „We've teamed up with HipDot to create an exclusive 'Follow The Leader' CD makeup palette ahead of the 25th anniversary this summer. This palette consists of 8 amazing 'tracks' of various, pigmented textures… Our KoRn x HipDot 'Follow The Leader' collection is vegan, free of harmful ingredients, certified cruelty-free, and curated to embrace all skin tones..”

Nuantele "track-urilor" sunt urmatoarele:

"My Gift to You" - Olive Beetle - Shifter
"Dead Bodies Everywhere" - Vintage Sepia - Glitter
"Pretty" - Slashed & Silver - Glitter
"Freak on a Leash" - Black - Matte
"Got the Life" - Sunset Copper - Shimmer
"Children of the Korn" - Beige - Matte
"It's On!" - Dirt Brown - Matte
"Seed" - Off White Pink – Matte
Mai multe informatii despre paleta de farduri, regasiti aici.

HipDot a colaborat anterior cu My Chemical Romance tot pentru o colectie de farduri pentru ochi, realizata din trei piese, inspirata de cel de-al doilea album al trupei, „Three Cheers For Sweet Revenge”.

In 1994, albumul de debut al trupei, intitulat "Korn" a reprezentat un real succes. Acesta era un material destul de intunecat atrangand atentia publicului de rock si metal, la fel ca si al doilea album al trupei, din 1996, „Life Is Peachy”. In 1998, s-a lansat „Follow The Leader” un material care a reprezentat un adevarat succes iar notorietatea formatiei a crescut semnfiicativ odata cu acesta.

Unele dintre piese au fost si sunt reale hituri: „Got The Life” si „Freak On A Leash”- difuzate continuu pe MTV, astfel incat chiar si Korn si-a depasit propriile asteptaricu privire la acest album.

„Follow The Leader” a reprezentat intr-adevar o reala schimbare pentru Korn, albumul debutand pe locul 1 in topul albumelor Billboard, vanzand cinci milioane de exemplare in SUA si avand mai multe piese catalogate ca hituri, pana in zilele noastre.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: