Korn dati in judecata de primul tobosar, David Silveria

de Cristi Nedelcu

Korn dati in judecata de primul tobosar, David Silveria


David Silveria, primul tobosar Korn, isi da in judecata fostii colegi pe motiv ca plecarea sa din trupa in 2006 nu trebuia sa fie decat o pauza, insa cand a vrut sa se intoarca a primit un categoric refuz din partea membrilor trupei.

Silveria spune ca inca mai are unele drepturi legale in trupasi ca vrea sa ajunga in instanta pentru a-si primi partea din banii pe care cei de la Korn i-au facut din 2006.

Tobosarul este foarte suparat mai ales ca Brian 'Head' Welch a fost primit inapoi in trupa acum 2 ani, insa nu au vrut sa faca acelasi lucru si cu el. De asemenea este de parere ca nu e corect ca albumul de debut Korn sa fie cantat fara el.

Jonathan Davis, frontman-ul Korn a spus despre Silveria ca si-a pierdut pasiunea pentru muzica: "Nu prea ii placea sa cante la tobe. Pentru primele doua albume chiar se vedea ca ii facea placere, dar apoi si-a pierdut dragostea pentru tobe. Se mai intampla.

Mai jos puteti urmari o inregistrare cu cei de la Korn in cadrul Rock Am Ring din 2006 pe vremea cand David Silveria inca era in spatele tobelor.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: