La multi ani dragi rockeri si cele mai bune urari de an nou

de Morrison

La multi ani dragi rockeri si cele mai bune urari de an nou


Redactia METALHEAD precum si colaboratorii nosri va ureaza tuturor un an nou cat mai bun, cat mai plin de concerte si de realizari personale.

Pentru ca rockerii sunt mereu uniti, suntem sigur ca la anul vom avea parte de un 2013 mult mai bun. Se anunta nume grele pe scenele din tara, se anunta evenimente pe care nu trebuie sa le ratam. Vestea buna e ca ne-am reapucat si noi de concerte sub egida METALHEAD asa ca mai mult ca sigur vom deveni din nou un suport pentru scena underground cel putin din vedere al concertelor live !

Va multumim ca ne sunteti inca alaturi dupa 8 ani de rock si metal si datorita voua am devenit liderul incontestabil al pietei rock romanesti !

Respect !

Nu putem sa incheiem aceste cateva vorbe fara a multumi unor oameni fara de care nu am fi putut sa ajungem aici:

- in primul rand, VOI, pentru ca fara voi nimic din cele de mai sus nu ar avea sens
- apoi multumim editorilor harnici Buvnitz si Loredana, colaboratorilor nostri Warheart, Pruna Andrei, twilight red, George COB si tuturor celor care scriu la Citizen Journalism
- multumim lui Miluta Flueras si Anei Maria Gavrila pentru pozele senzationale si cronicile de concerte scrise
- prietenilor Vlad Busca si Razvan Raduta, colegilor de la Bestmusic.ro, Rezervariclub.ro, Beatfactor.ro si Iabilet.ro, colaboratorilor de la Sprint Media si mai ales Active Soft pentru suportul pe care ni l-au oferit in ultimii 6 ani.

si tuturor celor care ne-ati fost alaturi pe acest drum

La multi ani !

Heavy new year !

P.S. Aici gasiti cateva informatii utile despre ce s-a intamplat in 2012 pe METALHEAD.ro

Echipa METALHEAD



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: